E-mail l.system@l-system.t-online.hu
Telefon és Fax Tel./Fax: +36 (34) 380-730
Tel: +36 (34) 589-551
Címünk H-2890 Tata, Honvéd u. 41.
GPS: N 47.66477 E 18.32530
Tengerszint felett 140m
Kosár

SHRINK WRAP FOR MANUAL USE 500MM 15-17-20-23-30MIC 2,1KGmin.6tek/karton

8 May

SHRINK WRAP FOR MANUAL USE 500MM 15-17-20-23-30MIC 2,1KGmin.6tek/karton

1830,0 Ft + áfa

Description

Rakományok raklapon történő kézi rögzítésére. Védi az árut a szennyeződésektől, a kisebb sérülésektől, nedvességtől.

A stretchfólia (sztreccsfólia)  egy különösen rugalmas csomagolóanyag, amelynek egyik legfontosabb felhasználása a termékek raklapokhoz való biztonságos rögzítése, vagyis a raklapfóliázás. Alapanyaga a polietilén egyik fajtája, az LLDPE, és rugalmassága teszi ideális csomagolóanyaggá. Amikor a termék védeleméről és biztonságáról van szó, a rugalmas megnyúlás és a tapadó képesség a legkívánatosabb tulajdonságok.

A stretch fólia megnyúlik a termék, a doboz vagy a raklap sarkain, fokozott ellenállást biztosít lyukadással és szakadással szemben, amennyiben megfelelő módon van felhelyezve. A magas százalékkal bíró nyúlási érték tekintélyes nagyságú megosztott terhelés elviselését biztosítja.

Ahhoz, hogy a strecs fólia ilyen kiváló tulajdonságokkal rendelkezzék, a gyártása során bizonyos összetevők adagolása szükséges. Az egyik ilyen összetevővel a tapadó képességet fokozzák. A különleges gyártási technológiának köszönhető a stretchfólia egyik alapjellemzője, a ragadósságis, hiszen a csomagolás során a fóliarétegeknek össze kell tapadniuk, és ezt az állapotot meg kell őrizzék változó körülmények között is.

Ha a stretchfólia tapadó képessége alacsony, a tárolás, szállítás során a felső rétegek leválnak, gyengítve ezzel a csomagolás minőségét. A földre lógó fóliavégek akadályozhatják a gépek mozgását a raktárban, de ami ennél is zavaróbb, hogy meghiúsíthatják a raklapok biztonságos be- és kipakolását. Ezért a raklapozáshoz ajánlott vastagabb, nem előnyújtott stretchfóliát választani.

 

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás